Over ons

MISSIE:

Wij geven lessen op scholen in de vorm van theater, dansworkshops of beeldende kunst welke een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ieder kind. Wij geven cultuuronderwijs aan kinderen en volwassenen vanaf 4 jaar. De inhoud van de lessen is zeer divers. Wij hebben dramaworkshops waarbij de focus ligt op persoonlijke ontwikkeling, mar ook projecten op maatschappelijk niveau. Tijdens deze projecten en workshops staat persoonlijke ontwikkeling, het leren omgaan met emoties, jezelf zijn en bovenal plezier hebben centraal. 

VISIE:

Kinderen worden continu getraind om te presteren, op school, bij de sportclub en soms zelfs thuis. Presteren is belangrijk, maar PodiumsCool zet de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind op de eerste plek. Door ruimte te creëren waarin ieder kind zichzelf kan, mag en durft te zijn, leert het kind omgaan met emoties. Wanneer kinderen kunnen voelen, doorzetten, hechten en delen zal een kind sterker in zijn schoenen staan. Bij PodiumsCool accepteren en respecteren we elkaar en ontdekken we samen wie we nu zijn en wie we willen zijn. Een leervijver met een theatrale knipoog zodat kinderen zowel samen als alleen weerbaar en sterk in het leven kunnen staan.

ONS DOEL:

Ieder kind dat een onderdeel is geweest van het culturele programma van PodiumsCool heeft zich op sociaal-emotioneel niveau kunnen ontwikkelen. Ieder kind zou de kans moeten krijgen om aan onze programma’s mee te doen.

Docenten

Partners & Sponsoren